Hydroblade Fins

54,95 €

Meer informatie

Omschrijving

Hydroblade vinnen helpen u uw beenwerk tijdens het zwemmen te verbeteren. Ontworpen om uw training nog effectiever te maken. 

Ontwikkeld om korte en snelle bewegingen door benen en voeten te bevorderen. De TYR Hydroblade Fins zijn een uniek stuk trainingsmateriaal ontworpen om zwemmers te helpen de natuurlijke gang van een crawl-kick tot stand te brengen. Elk paar omvat een verscheidenheid aan niet te overtreffen eigenschappen.  Sinds de Hydroblade Fins beschikbaar zijn in een verscheidenheid aan maten, bezorgen ze de atleten een comfortabele maar solide trainingsevaring zoals nooit tevoren.

Maat:

S : 37/39

M: 40/41

L: 42/43

XL: 44/45

XXL: 46/47

SCHUIN BLADOPPERVLAK

Ontworpen om weerstand te creëren bij een opwaartse kick. Het schuine bladoppervlak van onze Hydroblade Fins helpt ervoor te zorgen dat de atleten hard werken om kracht en de juiste techniek op te bouwen in de opwaartse beweging van hun kick.

KANAALTJES AAN DE ZIJKANT VAN DE VIN

Uniek in ontwerp zijn deze “one-of-a-kind” kanaaltjes aan de zijkant. Ze werken hand in hand met het schuine bladoppervlak van de vin om de kracht van een zwemmer in het water te versterken. Door de kracht in de benen in de opwaartse beweging te intensiveren, zorgen de Hydroblade Fins voor significante ondersteuning van de ontwikkeling van de atleet.

GERIBBELDE SCHACHT

Ontwikkeld om zwemmers met eender welke voetbreedte tegemoet te komen. De zachte en ronde hoeken van onze Hydroblade Fins verminderen wrijving en zorgen voor comfort in de schacht. Plus, de “signature” ribbels aan elke kant van de schacht maken onze vinnen bijzonder buigbaar.

HIELBANDJE MET TREKLUS

Om het makkelijk aan- en uitdoen van elk paar Hydroblade Fins en de snelle overgang ervan de garanteren.
Bevat een uniek ontworpen hielbandje met een handige treklus.

Recensies

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Hydroblade Fins

Hydroblade Fins

ANGLED BLADE SURFACE

Designed to create upward kick resistance, the angled blade surface of our Hydroblade Fins help to ensure that athletes work hard to build power and proper technique in the upsweep of their kick.

CHANNEL SIDE RAILS

Unique in design, these one-of-a-kind side rails work in tandem with the angled blade surface of the fin to amplify a swimmer’s power in the water. By increasing leg strength and capacity in the upsweep, TYR Hydroblade Fins significantly support athlete development.

RIBBED FOOT POCKET

Engineered to accommodate swimmers of all foot widths, the soft, rounded edges of our Hydroblade Fins reduce friction and ensure comfort in the foot cavity. Plus, signature ribs on each side of the pocket make our fins uniquely pliable.e

HEEL STRAP DESIGN WITH PULL TAB

To allow for easy on/off wear and quick transitioning, each pair of Hydroblade Fins includes a unique heel strap design with convenient pull tab.

Populaire producten

3 andere producten in dezelfde categorie: