Male Hurricane Wetsuit Cat 2

246,00 €

410,00 € incl. btw

-40%

In prijs verlaagd!

Meer informatie

OmschrijvingDe Category 2 Wetsuit heeft Free R.O.M. (Range of Motion) Zones, voor extra comfort. Het elimineert vernauwingen, waardoor de zwemmer de slag lang kan afmaken, zonder druk op de schouders te ervaren. De Quick Release wrist en ankle cuffs zorgen er voor dat je snel en gemakkelijk het wetsuit uittrekt, zodat er geen tijd verloren gaat. De Speed Wrap Paneling geven je het gevoel van een tweede huid, gelijkertijd reduceert dit weerstand en maximaliseert het je lichaamshouding.

De Elevation Panels zorgen voor het optimaal posititioneren van het lichaam, drijfvermogen en snelheid. Tegelijk richt zich dit op core-stabilistatie en zorgt het er voor dat de spieren optimaal gebruikt kunnen worden op de lange termijn. Alpha Catch Panels zijn strategisch ontworpen zodat de onderarm het maximale water kan pakken. Een geïsoleerde, dunnere laag ligt er vlak onder, om het gevoel met het water mogelijk te maken.

De anti-mircobiële voering zorgt voor een superieure geurbescherming en langdurige frisheid.

Size Chart

Instruction

Recensies

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Male Hurricane Wetsuit Cat 2

Male Hurricane Wetsuit Cat 2

Maak kennis met de nieuwe klasse TYR Wetsuit: de Category 2. Boordevol geavanceerde functies om de prestaties tegen een betaalbare prijs te maximaliseren. De Category 2 Wetsuit is gemaakt van Slick Skin neopreen, perfect voor beginnende en iets gevorderde triathleten, omdat het beschikt over een minimaal weerstand en maximale snelheid en duurzaamheid in zijn klasse.

Populaire producten

1 ander product in dezelfde categorie:

  • 357,60 € 596,00 €

    De All New Category 3 Wetsuit is gemaakt van geavanceerd 100% Yamamoto 38 Cell Nano SCS neopree. Super strak en flexibel. In wezen hebben we de beste eigenschappen van de Category 5 Wetsuit genomen en er een meer betaalbare versie van gemaakt, welke nog altijd biedt wat je nodig hebt, en meer…

    In prijs verlaagd!