Avictor Venom High Short
search
  • Avictor Venom High Short
  • Avictor Venom High Short

Avictor Venom High Short

€ 359,00

Gelimiteerde serie Venom

Kleur
Maat
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid / Retourbeleid

Gelimiteerde serie Venom

Geboren door de samenwerking tussen topexperts en ’s werelds meest elite zwemmers. De Avictor kent ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde eigenschappen. Het FINA-goedgekeurde wedstrijdpak biedt maximale prestatie en biedt de zwemmer het ultieme voordeel gedurende de wedstrijd. De Avictor wordt met trots geproduceerd in Amerika met geïmporteerde materialen, welke er voor zorgen dat de lange lijst van functies zich onderscheiden van onze concurrenten.
- “Al vanaf de eerste keer dat ik het wedstrijdpak testte was ik al enthousiast. Door de Avictor zal 2015 voor mij het meest gecomprimeerde, gestroomlijnde en snelste jaar ooit worden. De Avictor’s hi-tech, lage weerstand materiaal en de nieuwe pasvorm zorgen ervoor dat je je soepel kunt bewegen en je compressie biedt waar nodig.”, aldus 4x Olympisch kampioen Matt Grevers.

Cutting-edge Hydrosphere Technology optimaliseert de lichaamshouding door het water dat langs het wedstrijdpak glijdt en je de juiste drijfvermogen biedt. Resulterend in minder weerstand en verhoging van snelheid en efficiëntie.

Ontworpen met Speed Dry Fabrication, wat er voor zorgt dat je wedstrijdpak minimale drogingstijd nodig heeft en snel water afstoot. Hierdoor ervaart de zwemmer een droge, lichtgewicht en comfortabele pasvorm voor elke race!

State-of-the-art Super Flex Bonding rekt en herstelt met het lichaam, waardoor de zwemmer vrij kan bewegen en toch compressie heeft op hetzelfde moment. De volledig gebonden naden zitten op de juiste plaats van het lichaam en hebben een duurzame 360 graden stretch. Het resultaat is een nauwkeurig zittend, ultra gecomprimeerd wedstrijdpak, met maximale lichaamsstabilisatie, terwijl je je 100% natuurlijk flexibel kunt bewegen.

Materiaal: 70% Nylon, 30% Lycra Spandex

FinaApproved

SizeChartAvictor

InstructionAvictor

AVMH

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.